Семенівщина приймала гостей на кущовому семінарі-практикумі

Національно-патріотичне виховання – один із пріоритетних напрямків у формуванні особистості на сьогоднішній день. Національна свідомість прийдешніх поколінь залежить саме від якості роботи педагогів у цьому напрямку сьогодні. «Сокіл» («Джура») – Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра, яка проводиться в закладах освіти на території всієї країни. Гра базується на засадах наших славетних предків – козаків, і її метою є щеплення кращих загальнолюдських якостей дітям.

З метою надання методичних рекомендацій щодо організації та проведення шкільних та районних етапів гри 30 листопада Чернігівським Центром національно-патріотичного виховання,туризму та краєзнавства учнівської молоді було проведено кущовий семінар-практикум для відповідальних за організацію гри з Коропської ОТГ, Новгород-Сіверського, Коропського, Сосницького та Семенівського районів, який відбувся на базі Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Участь у семінарі взяли 38 педагогів, а привітальним словом відкрили його директор Центру НПВТКУМ Степовик Петро Миколайович, начальник відділу освіти Семенівської РДА Кресс Олена Вікторівна та директор Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Лупан Оксана Михайлівна.

Протягом роботи семінару було розглянуто теоретичні та практичні проблеми організації кожного з етапів змагань, які будуть проведені у 2017/2018 навчальному році, методисти Центру НПВТКУМ – Дорошенко Олена Іллівна, Єфименко Олександр Іванович та Силенко Віктор Васильович – запропонували різні варіанти розв’язку проблемних організаторських питань. В свою чергу, практичні заняття щодо проведення таких етапів як: мистецький конкурс «Ватра», конкурс строю та пісні «Впоряд», «Туристсько-спортивна смуга перешкод», що були на рівні підготовлені педагогами ЗЗСО №1. По завершенню заходу всі без виключення залишилися задоволеними побаченим та збагачені почутим.

Незабаром відбудеться проведення шкільних та районного етапів гри, тож розпочинати комплексну підготовку команд педагогічними колективами потрібно вже зараз. Сподіваємося, що кожен учасник семінару знайшов корисну інформацію для себе, що істотно позначиться на рівні виступів учасників.

/Files/photogallery/755/6семінар.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 905

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.