Повернутися до звичайного режиму

Ми чекаємо Святого Миколая

Не за горами 19 грудня – день, коли православні християни відзначають день Святого Миколая Чудотворця. І найбільше радіють цьому святу діти й чекають його з нетерпінням, бо щиро вірять, що добрий покровитель допоможе здійснити їхні найзаповітніші мрії, принесе подарунки й солодощі./Files/images/Святий Миколай-2017-2.jpg

Тому напередодні свята у Семенівській гімназії №2 для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, відбулася захоплююча театралізована дія «Ми чекаємо Святого Миколая», підготовлена творчим педагогом – організатором Асмаковською А.М. та учнями міських шкіл і вихованцями районного Будинку творчості дітей та юнацтва. На захід завітали заступники Семенівського міського голови та начальник відділу освіти. Гості звернулися до дітей та їх батьків зі словами вітань та теплими й щирими побажаннями.

Кожна дитина отримала святкові солодкі та цінні подарунки. Хлопчики й дівчатка із задоволенням брали активну участь у розважальних та рухливих іграх. Приємно та зворушливо було бачити, як розквітають посмішки на дитячих обличчях. Усі присутні були в захваті від казкового дійства.

Організатори свята подбали про те, щоб воно залишило приємну згадку в душах діточок, посіяло зерно любові до ближнього та поваги до народних традицій.

/Files/images/Святий Миколай-2017-3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 794

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.