Повернутися до звичайного режиму

Відбувся районний семінар вчителів початкових класів на тему "Нові підходи до роботи в умовах Нової української школи"

Відповідно до плану роботи методичного кабінету дошкільної , загальної середньої та позашкільної освіти на базі Семенівської гімназії №2

7 лютого 2018 року у формі семінару - практикуму відбулася педагогічна майстерня вчителів початкових класів з теми «Нові підходи до роботи в умовах Нової української школи». Гостями заходу стали вчителі початкових класів, директори шкіл громади.

Учасники семінару мали можливість переглянути інтегрований урок з математики та основ здоров’я у 2 класі, який підготувала та провела вчитель вищої категорії Лариса Володимирівна Журавльова. Усі були вражені творчою атмосферою на уроці, ґрунтовними знаннями і вміннями дітей, креативним підходом вчителя щодо використання прийомів і методів для досягнення мети уроку. Це був справжній сучасний мультимедійний урок-подорож до Країни Математики разом з улюбленицею всіх дітей - Машею з мультфільму «Маша та Ведмідь».

/Files/images/_DSC0001.JPG

/Files/images/_DSC0002.JPG

/Files/images/_DSC1573.JPG

/Files/images/_DSC1574.JPG

/Files/images/_DSC1576.JPG

/Files/images/_DSC1580.JPG

/Files/images/_DSC1584.JPG

/Files/images/_DSC1586.JPG

Формування у підростаючої особистості основних патріотичних цінностей : любові до рідної землі, держави, родини, народу - саме такі якості та цінності у своїх учнів формує Лагун Олена Анатоліївна – вчитель вищої категорії. Педагог продемонструвала високу педагогічну та фахову майстерність, вміле поєднання форм і методів під час проведення уроку з навчання грамоти у 1 класі, метою якого було поглибити знання учнів про нашу державу – Україну.

/Files/images/_DSC1558.JPG

/Files/images/_DSC1562.JPG

/Files/images/_DSC1570.JPG

/Files/images/_DSC1554.JPG

/Files/images/_DSC1571.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 1386

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.