Районна акція «Ялинка»


Вісім років поспіль члени районної Ради старшокласників Семенівщини за підтримки відділу освіти започаткували районну традицію; напередодні Нового року проводити акцію «Ялинка».

Членів Ради турбувала проблема неекономного, часто варварського поводження з хвойними деревами. Тому вони, в першу чергу, хотіли показати учням шкіл р-ну, як можна обійтися на свято без зрубування лісових красунь. Протягом відповідного часу до членів РРС долучалися учнівські органи самоврядування , учні, гуртківці, вчителі, керівники гуртків освітніх закладів району. Вони проводили на місцях роз’яснювальну роботу, організовували конкурси новорічних композицій та букетів без знищення дерев, а результати своєї роботи представляли на Раду старшокласників.

Ось так, районна Рада старшокласників, закликає молоде покоління до збереження хвойних дерев, популяризує екологічне мислення .

Цього року в районному проекті акції «Ялинка» прийняли участь всі освітні заклади району. Діти виготовили із розфарбованих шишок, кольорового картону, ниток, стрічок, тканини, слойоного тіста неабиякі ялиночки та новорічні композиції. Незвичайно виглядали і креативні ялинки в стилі сучасного мистецтва із стрічок, пластикових вилок, макарон, і ялинка-піраміда із компакт-дисків.

Як завжди члени координаційної Ради старшокласників разом з працівниками держлісгоспу підвели підсумки і визначили переможців акції та найкращі новорічні букети і композиції.

Переможцями акції визнані: Машівська, Жадівська, Радомська, Погорільська, Костобобрівська ЗОШ І-ІІІ ст., Будинок творчості дітей та юнацтва, Семенівська ЗОШ

І-ІІІ ст. № 1, Семенівська ЗОШ І-ІІ ст. № 5 та Галаганівська ЗОШ І-ІІ ст.

У номінації «Новорічна ялинка» переможцями стали: Радомська ЗОШ І-ІІІ ст., Семенівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, Будинок творчості, Машівська ЗОШ І-ІІІст. і Чорнорізька ЗОШ І-ІІ ст..

У Номінації «Новорічна композиція» кращими були визнані композиції із Олександрівської та Радомської ЗОШ І-ІІІ ст., із Семенівської гімназії № 2 та Жовтневої ЗОШ І-ІІ ст..

На переможців чекають грамоти відділу освіти Семенівської райдержадміністрації та подарунки ДП «Семенівкарайагроліс», за що районна Рада старшокласників висловлює велику вдячність.

/Files/photogallery/100_1974.jpg

/Files/photogallery/100_1977.jpg/Files/photogallery/100_1981.jpg/Files/photogallery/100_1987.jpg/Files/photogallery/100_1998.jpg/Files/photogallery/100_1999.jpg/Files/photogallery/100_1988.jpg/Files/photogallery/100_1970.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.