Конкурс «Учитель року - 2015»

Вже не перший рік відділ освіти Семенівської районної державної адміністрації та районний методичний кабінет збирає на традиційний фаховий конкурс талановитих освітян району. Конкурсу «Учитель року» має об'єднавчий аспект — зібрати кращий цвіт Семенівської освіти, поріднити вчителів - предметників з усіх куточків району, загалом поділитися тим, чим багаті школа і шкільне життя.

17 грудня в Семенівській ЗОШ І – ІІІ ст.. №3 відбувся районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2015», який проходив за номінаціями «Хімія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література», «Правознавство».

Відповідно до Положення, конкурс проходив у три тури: перший – заочний подання досвідів роботи, другий тур – «Презентація досвіду», третій тур - проведення майстер – класу «Я роблю це так…». Протягом конкурсних випробувань учасники представляли нові технології, методики і авторські напрацювання, які втілюють на практиці в навчальному процесі.

За підсумками І(районного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2015» було визначено 2- х переможців:

номінація «Хімія» - Євтушенко Антоніну Федорівну, вчителя хімії Радомської ЗОШ І – ІІІ ступенів;

номінація «Правознавство» - Генджало Наталію Анатоліївну, вчителя історії та правознавства Семенівської ЗОШ І – ІІІ ст.. №1

Учасники конкурсу ще раз підтвердили беззаперечну істину: той, хто хоче змінити світ, повинен почати з себе.

/Files/images/uchitel_roku/DSC_0173.JPG/Files/images/uchitel_roku/DSC_0196.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.