Семінар – практикум для вчителів початкових класів

19 грудня 2014 року на базі Семенівської ЗОШ І – ІІІ ст.. №3 було проведено семінар-практикум з питань впровадження інноваційних технологій на уроках природознавства у початкових класах з використанням мультимедійного обладнання.

У запланованому заході взяли участь 22 педагогічних працівника, які працюють з учнями 3-х класів.
Заступник директора з навчально – виховної роботи школи Єриженко Тамара Володимирівна здійснила презентацію навчального закладу, поділилась з учасниками здобутками вчителів початкових класів. Для всіх учасників семінару була проведена оглядова екскурсія закладом, під час якої вчителі переглянули кабінети, спальну та ігрову кімнату, групу продовженого дня, а також ознайомилися з методичною виставкою та виставками дитячої творчості.

До уваги вчителів району було запропоновано відкритий урок з природознавства . Вчитель першої кваліфікаційної категорії Татарчук Світлана Василівна у 3-му класі запропонувала урок на тему: «Різноманітність рослин на якому продемонструвала використання інноваційних технологій на уроках природознавства.

Всі присутні колеги відзначили високу ефективність і компетентнісну спрямованість уроку. Дуже вдалою була мультимедійна презентація, створена вчителькою до цього уроку.

Завідуюча Семенівським районним методичним кабінетом відділу освіти Н.М. Савицька

/Files/images/uchitel_roku/IMG_1834.JPG/Files/images/uchitel_roku/IMG_1835.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.