СВЯТО СПОРТУ

11 грудня в Семенівській дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся районний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

Змагання проходили під девізом «Твори! Вивчай! Перемагай!».

Декілька років поспіль «Олімпійське лелеченя» виводить школярів на старти. Головна мета заходу – долучити дітей та підлітків до спорту і здорового способу життя, зацікавити їх олімпійськими цінностями. Спортивно-масовий захід «Олімпійське лелеченя» проходить під патронатом Національного олімпійського комітету. До спортивної школи на змагання прибули 4 команди, сформовані з учнів 5-6 класів: 6 дівчат та 6 хлопчиків.

Слова привітання для юних олімпійців прозвучали від начальника відділу освіти Семенівської райдержадміністрації Гузоватого Сергія Михайловича.

Першим номером програми змагань стала презентація: кожна команда заявляла про себе назвою, емблемою і девізом та показувала свої творчі, спортивні і музичні здібності За презентацією слідувала вікторина – конкурс, в якому діти демонстрували свої знання з історії олімпізму та олімпійського руху. Найдинамічніша частина програми – комбінована естафета, в якій переможець визначався за часом команди після 12 етапів. Етапи довжиною 30 метрів хлопчики і дівчатка долали, виконуючи на ходу спеціальні вправи з використанням м’ячів, обручів, тенісних ракеток та інших предметів. Завершувала програму дитяча спортивна гра «Артбол».

За підсумками всіх видів програми змагань третє місце посіла команда «Соколята» Семенівської гімназії № 2 , друге – учні Жадівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Переможцем районного етапу «Олімпійського лелеченя» 2015 року оголошено команду Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1. Але головне те, що ніхто з юних олімпійців не почувався переможеним – ще більше зміцнилася їхня дружба, прагнення ставити перед собою цілі і досягати їх. А попереду – багато нових стартів і п’єдесталів.

Високого польоту вам, лелеченята!

/Files/images/lelechenya/DSC_0395.JPG/Files/images/lelechenya/DSC_0404.JPG/Files/images/lelechenya/DSC_0411.JPG/Files/images/lelechenya/DSCF4347.jpg/Files/images/lelechenya/DSCF4349.jpg/Files/images/lelechenya/DSCF4365.jpg/Files/images/lelechenya/DSCF4382.jpg/Files/images/lelechenya/DSCF4430.jpg/Files/images/lelechenya/DSCF4437.jpg/Files/images/lelechenya/DSCF4441.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 285

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.