День Святого Миколая

18 грудня на базі Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 відбувся святковий захід для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, присвячений дню Святого Миколая, за участю заступника голови районної державної адміністрації О.В.Кравцова, начальника оргвідділу районної ради О.М.Михайлової та начальника відділу освіти С.М.Гузоватого, які привітали дітей зі святом та вручили подарунки.

Присутні переглянули концертну програму, підготовлену учнями міських шкіл, вихованцями Будинку творчості дітей та юнацтва, учнями та педагогами музичної школи. Діти й гості свята отримали задоволення від гарних пісень, веселих сценок, захоплюючого лялькового танка з елементами гімнастики та гри на музичних інструментах. А ще, для присутніх дітей вихованці шкільного гуртка "Умілі рученята" підготували новорічні сувеніри.

Після урочистостей для дітей було організовано солодкий стіл.

/Files/images/mikolay/1.JPG/Files/images/mikolay/2.JPG/Files/images/mikolay/3.JPG/Files/images/mikolay/4.JPG/Files/images/mikolay/5.JPG/Files/images/mikolay/6.JPG/Files/images/mikolay/7.JPG/Files/images/mikolay/8.JPG/Files/images/mikolay/9.JPG/Files/images/mikolay/11.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 309

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.