СЕРЕД ОСВІТЯН СЕМЕНІВЩИНИ ВИЗНАЧИЛИ НАЙКРАЩОГО ТЕНІСИСТА

Сьогодні, 11 січня у Семенівці відбулися змагання на першість району з настільного тенісу серед працівників освіти, організовані Будинком творчості дітей та юнацтва.

Метою змагань була пропаганда активної життєвої позиції серед молоді та популяризація спорту в масах. Участь взяли шестеро педагогів із різних шкіл району. Почесними суддями змагань виступали Ніщимний Юрій та Вавричен Олег.

За результатами змагань третє почесне місце зайняв Маслов Юрій – вчитель фізичної культури Семенівської ЗОШ І-ІІ ступенів №5. А у фінальному матчі молодість та завзятість взяла гору над досвідченістю. Друге місце у запеклій боротьбі виборов Пихтар Михайло – вчитель фізичної культури Хотіївської ЗОШ І ступеня, а переможцем став Ложковий Сергій – вчитель фізичної культури Жадівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка. Усі учасники отримали солодкі заохочувальні призи, а переможців було нагороджено почесними грамотами та медалями.

Бажаємо всім тим,хто долучився до участі, ще більше перемог у майбутньому та чекаємо на ще більшу активність у подальших змаганнях!/Files/images/1_tenis/DSCN5761.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi

  • Євген Клименко

    2017-01-11 16:39:19

    З великим задоволенням ознайомився з інформацією про змагання.Вітаю всіх учасників змагань та поздоровляю переможців.Особлива вдячність організаторам.Дуже радий. що настільний теніс набуває популярності на Семенівщині.Так тримати! З поваго., ваш земляк чемпіон району 1968 р.з настільного тенісу Є.Клименко ,м.Київ....

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.