Науково-практична конференція «Молодь Семенівщини проти наркоманії та СНІДу»

6 грудня 2013 року на базі районної бібліотеки для дорослих членами координаційної Ради старшокласників Семенівщини за підтримки відділу освіти Семенівської райдержадміністрації була проведена науково-практична конференція «Молодь Семенівщини проти наркоманії та СНІДу». Гасло конференції: «Зупинимо СНІД, доки він не зупинив нас!»

На конференцію були запрошені члени районної Ради старшокласників, волонтери гімназії № 2, представники учнівських органів самоврядування освітніх закладів району та їх координатори.

У конференції приймали участь головний спеціаліст відділу освіти Кресс О.В., голова районної Спілки жінок Семенівщини Бондаренко Р.І., координатор районної Ради старшокласників Насалевець К.І. та спеціалісти-фахівці: лікар-інфекціоніст ЦРЛ Янченко Л.В., вчитель біології Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 Хулап Г.М., нач.відділу юстиції в Семенівському районі Романюк А.В., спеціаліст центру соціальних служб для сім′ї та молоді Шкрабов І.В., старший бібліограф районної бібліотечної системи Марченко Л.Г., практичний психолог Семенівського Будинку творчості дітей та юнацтва Єресько К.В., які допомогли членам РРС розкрити одну з головних проблем людства.

«Людина майбутнього, сучасна, стильна людина – це людина здорова! Здоровий спосіб життя – це наш вибір! Приєднуйся до нас!..» з таким закликом, на завершення конференції, звернулися волонтери гімназії № 2 та члени РРС до всіх учасників форуму.

/Files/photogallery/100_1871.jpg/Files/photogallery/100_1874.jpg/Files/photogallery/100_1878.jpg/Files/photogallery/100_1883.jpg/Files/photogallery/100_1901.jpg/Files/photogallery/100_1907.jpg/Files/photogallery/100_1912.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.