Діти виховуються не для сьогодення, а заради майбутнього, можливо,кращого становища роду людського. Еммануїл Кант

Основою правової освіти є виховання законослухняного громадянина, патріота своєї країни, який дотримується нормативно-правових актів, поважає Конституцію та закони України, не порушує прав та свобод інших громадян.

27 квітня на базі Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 відбулося засідання круглого столу на тему: "Організація роботи з профілактики правопорушень серед неповнолітніх як важливий елемент виховного процесу в ЗНЗ". В роботі засідання взяли участь практичні психологи, соціальні педагоги, заступники директорів та відповідальні за виховну роботу шкіл району.

Педагоги обговорили питання попередження дитячої злочинності. Соціальний педагог Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 Здота Н.С. виступила з доповіддю "Організація діяльності Ради профілактики, як основного органу у боротьбі з проявами девіантної поведінки в учнівському середовищі".

Питання профілактики суїцидальних проявів серед дітей та учнівської молоді у своєму виступі висвітлила заступник директора з виховної роботи Семенівської гімназії № 2 Картамишева Н.В.

Що призводить до спалахів жорстокості у дитячому середовищі і як йому протидіяти? Як боротися з дитячою агресією? З даних питань досвідом роботи поділилася Пічевська Ю.А.- практичний психолог Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

У кінці семінару практичний психолог Семенівської гімназії № 2 Балабон Віта Володимирівна провела елемент тренінгу "Формування стресостійкості особистості", під час якого кожний намалював своє "дерево життя" та подумки, релаксуючи, знайшов своє безпечне місце./Files/images/1_vihovna/1.JPG/Files/images/1_vihovna/2.JPG/Files/images/1_vihovna/4.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 163

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.