УЧНІ НАШОГО РАЙОНУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ВИШКОЛІ «ДЖУРА-ПРИКОРДОННИК»

З 20 по 29 липня двоє учнів 9 класу Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Віктор Зволь та Сердюкова Марія взяли участь у Всеукраїнському вишколі «Джура-Прикордонник», який було організовано з метою формування національно-патріотичної свідомості та ціннісних орієнтирів учнівської молоді прикордонних районів України у місті Оршанець Черкаської області.

Протягом десяти днів джури отримували нові знання, відточували набуті раніше вміння та навички як із навчальних предметів, так і з загальновійськових дисциплін.

Учасники вишколу відвідали важливі для свідомих українців місця: Чернечу гору в місті Канів, де поховано Тараса Григоровича Шевченка; Холодний Яр – серце українського опору періоду 1918-1922 років; резиденцію Богдана Хмельницького у місті Чигирин. Також у пам’яті лишилися дуб Максима Залізняка, Гетьманське озеро, Мотронинський монастир та багато чого іншого.

Усі учасники вишколу отримали подяки Держприкордонслужби, а Марія привезла додому грамоту за зайняте роєм ІІ місце у конкурсі строю та пісні «Впоряд».

Протягом вересня та жовтня учасники вишколу спільно з виховником відвідають інші загальноосвітні навчальні заходи району з метою презентації своєї участі в заході та заклику до створення роїв у новому напрямку гри – «Джура-Прикордонник».

/Files/images/1_orshanets/DSCN0113.JPG/Files/images/1_orshanets/DSCN0116.JPG/Files/images/1_orshanets/DSCN0140 (2).JPG/Files/images/1_orshanets/DSCN0170.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 328

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.