ВІТАЄМО!!!!

Шановні діти, вчителі, батьки та гості! Прийміть сердечні вітання зі святом мудрості, доброти й людяності

Днем знань!

Славна традиція відзначати свято, яким розпочинається новий етап навчального життя, єднає всі покоління представників найрізноманітніших професій. В основі будь-якої справи лежать знання, адже вони дають людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість досягти успіху і реалізувати свої здібності.

У Семенівському районі двері для 138 першокласників відкриють 18 навчальних закладів. Всього планується охопити навчанням 1665 дітей шкільного віку.

Для того, щоб учні розпочали новий навчальний рік у затишних класних кімнатах, силами педагогів навчальних закладів, батьків та обслуговуючого персоналу протягом літніх місяців було проведено поточні ремонти навчальних приміщень та харчоблоків.

Не обійшлося і без вагомої допомоги небайдужих людей — спонсорів, які надали суттєву матеріальну допомогу в придбанні будматеріалів для ремонту шкільних приміщень.

На долю нашої країни цього буремного року випало чимало випробувань та потрясінь. Значні зміни відбулись у політичному, економічному та соціальному житті нашої Батьківщини. На часі стоїть завдання побудови нової єдиної та стабільної незалежної держави, яка займе чільне місце серед країн Європи.

Сподіваємось, що новий навчальний рік буде насичений тільки приємними подіями, здобутками та досягненнями.

Усім учням, які прийдуть до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти поставленої мети, знайти взаєморозуміння з вчителями та батьками, зустріти добрих і надійних друзів.

Упевнені, що зерна науки дадуть добрі сходи, а щедрий ужинок збагатить душі мудрістю та натхненням.

Із щирістю вітаємо всіх педагогічних працівників. Нехай не бідніє джерело духовних цінностей, з якого ви черпаєте сили для своєї творчості, а кожен урок буде кроком до вершин успіху.

Бажаємо всім вам здоров'я й витримки, миру й злагоди, наполегливості й натхнення. Зичу наснаги у вашій важливій роботі, нових вагомих здобутків на освітянській ниві, творчих успіхів на благо рідної України!

Начальник відділу освіти С.М.Гузоватий

Голова профспілки працівників освіти району В.І. Ткаченко

Кiлькiсть переглядiв: 216

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.