Прощавай, садок дитячий!

Наприкінці травня та початку червня у дошкільних навчальних закладах міста пройшли традиційні випускні свята. Ці дні - святкові, радісні, веселі і сумні водночас, бо вчорашні малята вже підросли, зміцніли, багато чого навчилися і готові для подальшого дорослого життя.

Зворушені батьки, схвильовані діти. Все навколо прикрашено кольоровими кульками. На дітей чекала зустріч з казковими героями: Буратіно, Королевою знань, а також оцінками - 2 та 12 (Семенівський ДНЗ №3 "Яблунька"). Діти багато співали, танцювали, дякували своїм вихователям, нянечкам та всьому персоналу дошкільного закладу, які так дбайливо про них піклувалися. Досягнення, що продемонструвала малеча, є плодом кропіткої роботи вихователів закладу та батьків, які були задоволені й пишалися своїми дітками.

Після урочистої частини на дітей чекав приємний сюрприз - солодкий стіл.

/Files/images/lyuda/vipuskn_u_sadochkah/2015-06-03 09.58.30.jpgСеменівський ДНЗ №3 "Яблунька"/Files/images/lyuda/vipuskn_u_sadochkah/P1000408.JPGСеменівський ДНЗ №5 "Лісовичок"/Files/images/lyuda/vipuskn_u_sadochkah/71167049.jpgСеменівський ДНЗ №6 "Сонечко"

Кiлькiсть переглядiв: 278

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.