Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості. (В. А.Сухомлинський)

Перше червня - це не тільки початок літа, а й свято майбутнього нашої держави. У Міжнародний день захисту дітей відділом освіти для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей учасників АТО організовано поїздку до мальовничого куточка Корюківської землі - с. Бреч. За сприянням народного депутата Анатолія Євлахова для школярів було проведено екскурсію по території маєтку. Окрасою селища є кінна ферма, яка входить до складу туристично-готельного комплексу з однойменною назвою - "Бреч".

Під час екскурсії учням розповіли історію створення маєтку та ознайомили їх із місцевою архітектурою. Найбільше позитивних емоцій діти мали під час відвідин манежу, де тренують коней. Користуючись нагодою вони залюбки каталися на породистих скакунах з гарними кличками Рицар та Біле Ікло і вперше у своєму житті засвоїли професійні уроки верхової їзди.

Настоятель місцевої церкви отець Леонід провів духовну бесіду з дітьми та дозволив їм подзвонити у дзвони.

Мандрівка вдалась на славу діти повернулися з екскурсії задоволеними із масою радісних відчуттів. /Files/images/brech2016/_DSC0937.JPG/Files/images/brech2016/_DSC0900.JPG/Files/images/brech2016/_DSC0884.JPG/Files/images/brech2016/_DSC0869.JPG/Files/images/brech2016/_DSC0862.JPG/Files/images/brech2016/_DSC0860.JPG

/Files/images/brech2016/_DSC0844.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.