ЛАУРЕАТИ ХІХ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ

28-30 квітня у м. Миколаїв відбувся XIX Міжнародний конкурс шкільних медіа.

Організатори Міжнародного конкурсу - це: Національна спілка журналістів України, Національна академія педагогічних наук України, Асоціація молодіжної преси України та Коледж преси та телебачення.

Міжнародний конкурс шкільних медіа - це захід, який дозволяє учням середніх навчальних та позашкільних закладів проявити себе в якості журналіста, допомагає підвищити прозорість сфери середньої освіти шляхом демократизації шкільних медіа.

У конкурсі могли брати участь медіа шкіл, гімназій, ліцеїв, а також медіа професійно-технічних та позашкільних навчальних закладів, які були видані або вийшли в ефір від 1 вересня 2015 до 1 березня 2016 року. Види робіт: стінна газета, друкована газета, інтернет-видання, телерепортаж, репортажне фото, радіорепортаж.

У Міжнародному конкурсі брали участь і прес-центр районної Ради старшокласників Семенівщини, відправивши на конкурс до 01 березня 2016 року газету районної Ради «МРІЯ» (№ 1-2 за грудень 2015 року).

Всього участь у конкурсі взяли 1894 конкурсні роботи з усіх областей України та 8 країн-сусідів (Болгарії, Польщі, Грузії, Молдова та ін…). Із зазначеної кількості робіт

27 переможців в 21 номінації.

Визначені також і лауреати конкурсу, серед них і прес-центр Районної Ради старшокласників Семенівщини (редактор прес-центру Бурковець Діана, члени прес-центру: Анна Солодовник, Дарина Лобок, Яна Кухно, відповідальна за випуск газети координатор РРСС - Насалевець К.І.). За свої досягнення прес-центр районної Ради старшокласників Семенівщини нагороджений Дипломом лауреата ХІХ Міжнародного конкурсу шкільних медіа за підписом Голови Держкомтелерадіо України О.І.Наливайко, президента Національної академії педагогічних наук України В.Г.Кременя, директора Коледжу преси та телебачення, президента Міжнародного конкурсу шкільних медіа Г.О.Головченко.

К.Насалевець - координатор РРСС/Files/images/aktsya_vryatuvati/Новое изображение.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 266

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.