«ПОЛІСЬКИЙ ЗОРЕПАД – 2016. РОДИННЕ КОЛО»

На виконання наказу Управління освіти і науки облдержадміністрації від 12.12.2014 № 301 «Про проведення ІV обласного фестивалю-конкурсу обдарованої молоді Чернігівщини «Поліський зорепад-2016. Родинне коло», зареєстрованого в Головному управлінні юстиції в Чернігівській області 23.12.2015 № 42/1, річного Плану роботи Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва та з метою виявлення талановитих, творчих сімей, родин Чернігівщини, згуртування різних поколінь навколо ідеї їх єднання на засадах високої духовності української нації, підтримки обдарованих дітей та їх родин у січні-квітні 2016 року проведено ІV обласний фестиваль-конкурс обдарованої молоді Чернігівщини «Поліський зорепад-2016. Родинне коло».

У фестивалі-конкурсі взяли участь 85 родин, вихованців позашкільних навчальних закладів області. Із них у вокальному жанрі - 23 родини, в образотворчому жанрі - 4 родини, у декоративно-прикладному жанрі - 35 родин, в оригінальному жанрі – 23 родини.

Згідно рішення журі визнані переможці фестивалю-конкурсу.

Також наказом по Управлінню освіти та науки Чернігівської облдержадміністрації родини будуть нагороджені заохочувальними відзнаками, серед них: родина Бойків (Семенівський Будинок творчості дітей та юнацтва на базі Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, керівник гуртка Кекух Ю.Г.) - «За сценічну культуру» та родина Приліпків (Семенівський Будинок творчості дітей та юнацтва, що на базі Радомської ЗОШ І-ІІІ ст., керівник Бордакова А.М.) - «За високу техніку виконання та втілення патріотичної теми».

Подяку начальника Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, за активну участь в обласному фестивалі-конкурсі обдарованої молоді Чернігівщини «Поліський зорепад-2016. Родинне коло», оголошено наступним родинам вихованців гуртків Семенівського БТДтаЮ:

- родині Гавіїв (Семенівський Будинок дитячої та юнацької творчості на базі Костобобрівської ЗОШ І-ІІІ ст.);

- родині Мисників (Семенівський Будинок дитячої та юнацької творчості);

- родині Селюкових (Семенівський Будинок дитячої та юнацької творчості);

- родині Приліпків (Семенівський Будинок дитячої та юнацької творчості на базі Радомської ЗОШ І-ІІІ ст.);

- родині Самойленків (Семенівський Будинок дитячої та юнацької творчості на базі Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3).

К.Насалевець – методист Семенівського БТДтаЮ

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.