ПЕРЕМОЖЦІ ТА ЛАУРЕАТИ

З метою популяризації позашкільної освіти в області та поширення передового педагогічного досвіду з жовтня 2015 року по квітень 2016 року було проведено обласний заочний огляд-конкурс «Методична панорама».

У огляді-конкурсі брали участь і педагоги Семенівського Будинку творчості дітей та юнацтва, які на рівні з педагогами Городнянського, Козелецького, Коропського, Прилуцького, Новгород-Сіверського та інших районів показали високий рівень професійної майстерності.

За рішенням журі обласної конкурсної комісії, представлені матеріали свідчать про оновлення та вдосконалення змісту, форм та методів інноваційної методичної роботи, розкривають сучасні підходи до організації навчально-виховного процесу, професійної активності педагогів, популяризують позашкільну освіту в області. У своїх роботах педагоги-позашкільники представили найкращі розробки виховних та масових заходів, занять з використанням інноваційних, інформаційно-комунікаційних технологій тощо.

За підсумками роботи журі огляду-конкурсу визначені переможці та лауреати області, серед них і педагогічні працівники позашкілля Семенівщини. Так у номінації «Інноватор Позашкілля» методист Семенівського районного БТДтаЮ Насалевець К.І. виборола І місце.

Визнані й лауреати конкурсу, серед яких також і наші педагоги – це:

Ткаченко Володимир Іванович, директор Семенівського районного Будинку творчості дітей та юнацтва та керівники гуртків декоративно-ужиткового мистецтва: Криштопа Тетяна Володимирівна і Селюкова Ольга Володимирівна.

Переможці та лауреати будуть нагороджені грамотами та дипломами Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації.

Кiлькiсть переглядiв: 200

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.